ΠΡΟΙΟΝΤΑ
ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΠΟΡΕΙΑΣ ΑΓΩΓΩΝ
CAT4 – Genny4
RD 8200
RD 7200
RD 8100
RD 7100
 
ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΙ ΕΝΤΟΠΙΣΤΕΣ
RD 312
MAGGIE
 
ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΔΙΑΡΡΟΩΝ
Εντοπιστές διαρροών
M40
AQUA M300
ATP-407N
PIPEMIC
Καταγραφικά
BIDI Logger
DRULO
Correlators
RD533
Εντοπισμού πορείας
RD550
 
ΡΑΝΤΑΡ ΥΠΕΔΑΦΟΥΣ (GPR)
GS8000
LMX200
 
ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΑΝΕΥΡΕΣΗΣ ΣΦΑΛΜΑΤΩΝ ΚΑΛΩΔΙΩΝ
RISERBOND 1205CXA
RADIODETECTION T1660
 
ΚΑΜΕΡΕΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΑΓΩΓΩΝ ΡEARPOINT
FLEXIPROBE P540
FLEXITRAX P550
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ - VAN
 
ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΚΑΘΟΔΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
PIPELINE CURRENT MAPPER
 
 
ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΙΑΡΡΟΩΝ ΣΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ

ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΘΟΡΥΒΟΥ | BIDI Logger

Το BIDI Logger θέτει νέα πρότυπα στην ασύρματη παρακολούθηση της κατάστασης δικτύων ύδρευσης. Τα κατανεμημένα καταγραφικά θορύβου στο δίκτυο μετράνε και αποθηκεύουν τα επίπεδα θορύβου. Τα δεδομένα αυτά τα στέλνουν ασύρματα στη φορητή κεντρική μονάδα η οποία με το ενσωματωμένο λογισμικό επιτρέπει τον εύκολο και γρήγορο προσδιορισμό τυχόν διαρροών στο δίκτυο.


Λειτουργία
Το νερό που εξέρχεται στο σημείο διαρροής σε ένα σωλήνα, δημιουργεί ένα συγκεκριμένο θόρυβο ο οποίος και ταξιδεύει κατά μήκος του. Ο θόρυβος αυτός είναι ανιχνεύσιμος σε κρουνούς, βάνες, συνδέσμους κατά μήκος του σωλήνα. Όσο μικρότερη είναι η απόσταση του σημείου διαρροής από το καταγραφικό τόσο πιο καθαρό και έντονο θα είναι το ανιχνευόμενο σήμα. Το BIDI Logger μειώνει σημαντικά το χρόνο εντοπισμού μιας διαρροής.

Το καταγραφικό μετράει και αναλύει το θόρυβο από τυχόν διαρροές το βράδυ κατά τη διάρκεια της χαμηλής κατανάλωσης (2πμ έως 4πμ). Τα δεδομένα καταχωρούνται και ασύρματα μεταφέρονται στην ταμπλέτα του χειριστή με το κατάλληλο λογισμικό. Τα αποτελέσματα παρουσιάζονται γραφικά και οπτικά για να δείξουν την ακριβή θέση της διαρροής. Εάν το ελάχιστο νυχτερινό επίπεδο θορύβου έχει αυξηθεί, τότε στο τμήμα του δικτύου πιθανότατα υπάρχει διαρροή. Το σύστημα καθορίζει το ελάχιστο επίπεδο θορύβου της προηγούμενης νύχτας. Πληροφορίες σχετικά με τη διαρροή προκύπτουν συγκρίνοντας τις μετρήσεις των προηγούμενων 14 ημερών. Οι πληροφορίες περιέχουν ενδείξεις: Διαρροή, Καμία Διαρροή, Πιθανή Διαρροή.

Το σύστημα μπορεί να λειτουργήσει ως φορητή λύση ή και ως μόνιμη με την προσθήκη καταγραφικών και την αποστολή των μετρήσεων σε κατάλληλη εφαρμογή μέσω διαδικτύου. Τα αποτελέσματα μπορούν να παρουσιαστούν και σε χάρτες για την ευκολότερη διαχείριση των υπόπτων σημείων. Με την μόνιμη τοποθέτηση του BIDI Logger μια διαρροή γίνεται αντιληπτή σε σύντομο χρόνο.

• BIDI Logger Τεχνικές προδιαγραφές (Αγγλική γλώσσα)

 
ΚΑΒΟΥΡΑΣ Π. & ΣΙΑ ΕΠΕ | Ναυαρίνου 9, 10680, Αθήνα
Τηλ: 210 3600653, 00357 22 022502 | Fax: 210 3635835