Η εταιρεία μας έχοντας τριάντα και πλέον χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην Ελληνική αγορά, συνεχίζει να επεκτείνεται παρακολουθώντας τις εξελίξεις της τεχνολογίας βασιζόμενη στις ισχυρές συνεργασίες και τις σχέσεις εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες και πελάτες της.

Η εταιρεία παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις με τα τελευταίας τεχνολογίας προϊόντα της Radiodetection και με το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της, στα δύσκολα προβλήματα του εντοπισμού, της επισκόπησης και επιθεώρησης υπογείων αγωγών και καλωδίων.

Tις απαιτήσεις του προτύπου ISO 9001:2000 ικανοποιεί το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας που εφαρμόζει η εταιρία μας, όπως προέκυψε από τον σχετικό έλεγχο και την αξιολόγηση που διενεργήθηκε από το φορέα πιστοποίησης DQS Hellas Ltd.

Με την πιστοποίηση του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας η εταιρεια μας αποδεικνύει ότι εκπληρώνει τη δέσμευσή της για διαρκή και συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων της, για την πλήρη ικανοποίηση των απαιτήσεων των πελατών καθώς και για τη διατήρηση σχέσεων αμοιβαίου σεβασμού και συνέπειας με τους προμηθευτές και τους πελάτες.
 
ΚΑΒΟΥΡΑΣ Π. & ΣΙΑ ΕΠΕ | Ναυαρίνου 9, 10680, Αθήνα
Τηλ: 210 3600653, 00357 22 022502 | Fax: 210 3635835